Vi är ett företag som flyttade från Sundsvall september -02 till det underbara Rossvik i Höga kusten.
Vi arbetar i egen studio, med ny digital teknik. Vi jobbar med snabba och idérika produktioner med kort tidsfrist. Vi gör allt för att våra uppdragsgivare ska känna sig nöjda med ett samarbete med oss.
Har Ni ett behov att presentera ert företag eller en produkt? Hör av er!Det är 15 min bilresa från Härnösand, 15 min från Kramfors,
1 tim från Sundsvall och Örnsköldsvik.

Erbjudande
Om du inte har varit kund hos oss tidigare ger vi dig möjligheten att prova oss med
50 % rabatt på första film jobbet.

Ring eller maila oss gärna för prisuppgifter, bokning och information på tel: 0613-30 000.


Multimedia Production är ett teknikhus för videoproduktion, redigering, web design och 3d-animation.
I vår studio hanterar vi allt av 2D och 3D grafik, vi ser till att koncept & idéer får en tilltalande och funktionell form som är användbar i flera medier. Vi har många års erfarenhet av olika produktioner och har dessutom ett brett kunnande i hantering och produktion av grafik.


Video
Låt oss hjälpa Dig med Din nästa produktion. Vi hjälper Dig med allt från idé till färdig cd eller video. Vill Du ha en uppseendeväckande presentation av Din produkt på nästa kundbesök? Vi tar fram en instruktionsfilm, som beskriver funktioner och skötsel av Din produkt. Låt den ingå i Din leverans, men använd den gärna också marknadsföringen. Du spar utbildningskostnader och höjer produktens image. Ska Du på mässa och är trött på att presentera Din produkt med affischer och broschyrer? Vi fixar Er nya promotionfilm med tonvikt på tempo och upplevelse. Använder Du fortfarande overhead på Dina konferenser? Behöver Du ett komplement till den gammalmodiga overhead tekniken? Vi har lösningen.


 

 

3D Animering.
Med hjälp av 3D-animering kan vi hjälpa er att visualisera produkter. Fördelen med denna teknik är att man slipper offra tid och pengar på prototyptillverkning. Animering är ett bra sätt att använda sig av när man vill förklara med liv och inlevelse komplexa situationer.

På bilden är några av de möbler vi har designat.DVD
Vi digitaliserar dina videofilmer för visning på DVD.


CD-ROM
Vi hjälper dig att samla information på CD. Allt ifrån text, video till avancerade 3D världar kan åstadkommas efter önskemål.


Fotografering
Vi åtar oss fotouppdrag av alla de slag. 

 

 

 

Grafisk design
Vi designar skyltar, logotyper, flaggor, skidor, mm, mm.


 

 

 

Digital bildbehandling
Vi scannar och redigerar dina bilder för användning på Internet, CD-ROM, eller tryck.Broschyrer
Vi gör tryckta broschyrer, PDF dokument och Power Point presentationer

Web design.
Vi skräddarsyr era hemsidor med snygga animeringar och interaktiva tillämpningar eller underhållning för trista textmassor i utbildningsmiljöer. Fristående program t ex säljsystem över Internet kan skapas i samarbete med Er säljare. Tillsammans med Er utvecklar vi en säljande informativ presentation av Er organisation med hjälp av avancerad teknik och programvara. Utnyttja vår unika tillgång till 3D-teknik, programmering, foto, ljud och video till att göra era hemsidor till de bästa som går att få.Spel
Vi har ett nära sammarbete med spelproducenter som kan designa Ditt nya företags spel.
Intesserad? Kontakta oss!

Programmering
Saknas en funktion? Vi skapar applikationen för er.
Vi skapar skräddarsydda appleter till era hemsidor eller intranet. Dessa appleter kan innehålla navigerings hjälp, animeringar och interaktiva tillämpningar eller underhållning för trista textmassor i utbildningsmiljöer.
Fristående program eller appleter i t ex säljsystem över Internet kan också skapas i samarbete med era säljare.Hyr festlokal hos oss

 

 

Dessa lokaler hyr vi ut för fest och möten.

Baren och dess tillbehör kommer från gamla Spegelbaren i Sundsvall.

 

 

.

 

 

Konferensrummet fungerar mycket bra till matsal för upp till ca. 20 personer.

Vi samarbetar med lokala cateringsföretag för mat & severing.