video  
  Nu kan vi även hjälpa Dig med Din videoproduktion. Vi hjälper dig med allt från idé till färdig video. Från manus till slutredigering. Du kan låta oss ta hand om hela produktionen, men Du kan även välja att endast hyra in Dig i den tekniska redigeringsstudion hos oss.
Vi kan erbjuda ett digitalt videosystem som har kanonhög 10-bitars 3:1 bildkvalité, in- och utgångar för komposit, Y/C, komponent. Videokortet är ett Perception, med en Perception F/X accelerator för ökad renderingshastighet för t.ex. övergångar/transitions och effekter med upp till 50 gånger. Mjukvaran i systemet heter Speed Razor och är ett ickelinjärt redigeringsprogram utvecklat för att användas tillsammans med DPS Perception. Speed Razor har oändligt antal video och ljudspår att tillgå, vilket medger kombinationer av videomaterial och effekter på alla tänkbara sätt. Till det kan vi erbjuda Hollywood f/x, ett avancerat program som innehåller över 100 3D DVE- effekter, som komplement till våra 2D- effekter och som matchar och i många fall passerar vad som är möjligt med dedikerade DVE- boxar. Effekter som page turns, video på kuber, morfade bollar, strutar etc. hanteras med stor kontroll. Du hittar dessutom många helt unika effekter såsom att videobilden viks ihop till ett flygplan och flyger iväg.
Du kan påverka DVE-ernas inställningar med ljussättning, motionblur mm för att göra varje produktion unik.
Vi arbetar även med Adobe After Effects, Digital Fusion. Till stillbilder och grafik arbetar vi med Photoshop.
Vi har samlat på oss stor erfarenhet genom åren. Vi arbetar i egen studio, med modernast möjliga teknik.
Allt under ett tak.
 
 

 

Video i din dator
Vi kan digitalisera din videofilm till en fil som du kan spela upp i din dator eller lägga på webben. Om du sedan vill lägga filmen på en CD, så ordnar vi det också.


Video på Internet web-tv
Vi för över er video till lämpligt format så att den går att se på webben, antingen på er egen server eller från en videoserver med kapacitet för många tittare samtidigt, vi ordnar länken.

Vi har genom åren producerat ca 200 olika produktioner. Allt från dramadokumentär till 10 sek reklamspottar.

dokumentär film
mässfilm
reklamfilm
informations film
animerad film
företagspresentation
repotage film
bröllops film
musikvideo

 

Inspelning av musikvideo till gruppen N´JOY

 Inspelning av långfilmen "The Encounter"

 

Inspelning av långfilmen "The Encounter"
Paulo Roberto

Inspelning av långfilmen "The Encounter"
Camilla Henemark

 

Daniel och jag blir intervjuade av Dagbladet om filmen "I huvudet på en patient"

Läs mer här

 Detta är vår nyaste filmproduktion Dramadokumentären "I huvudet på en patient"

Filmen har nu sålts till SVT och
kommer att visas den 29 juni kl. 18.15
.

  Bilder från dokumentären "The search for the sea serpent". Filmen är en 60 min lång dokumentär om GUST (global underwater seach team). Den spelades in i Seljord i Norge. I 250 år har människorna i Seljord sett ett sjöodjur i sjön. Expeditionen var den mest mediabevakade i Norges historia (det var mer tidningsnotiser i Norska tidningar än under OS i Lillehammer). Den var även bevakad av media från nästan hela världen. Den har visats att antal gånger på Discovery Channel.
Bilderna är tagen på ca 1000 m håll av mig,
Ulf Burman

 Bilderna är från en ca. 20 min lång videoupptagning.
De lär vara unika, och filmteamet som gjorde dokumentären(Cicada Films) sa att det aldrig filmats något liknande ens i Loch Ness.

 

Förstoring av den första bilden. Den visar 3 st. föremål i Seljordsvattnet som "plöjer" fram i vattnet.